02:59
Тепло в будинок із профілем Rehau



Якість, комфорт і гарантія

Німецька якість вже издавна стала ім’ям прозивним. І це не чудно. Адже в Німеччині дуже педантично підходять до питань виробництва. Не стали винятком і металопластикові вікна «Рехау».

Вже майже 70 років продукція від німецького заводу займає провідні позиції в більш ніж 53 країнах світу. При цьому за технічними чертами і вартістю можна вибрати профіль із різної категорії — від экономного варіанту до класу люкс. Але в будь-якому випадку вікна підтверджують заявлену якість — тепло- і шумоізоляцію, енергозбереження, надійність.

На сьогодні компанія REHAU має 41 завод із виробництва своєї продукції і більше 105 фірмових офісів продажів.


Види профілю, які пропонує німецький виробник

Сучасний покупець має можливість вибрати для свого будинку вікна з представлених компанією профілів.

  • Rehau Blitz. Це бюджетний варіант продукції, яка при цьому має оптимальні технічні свойства. Профіль оснащений трьома камерами. Глибина готового вікна становить 60 мм, а рівень його теплоізоляції дорівнює цегляній кладці товщиною 70 см.
  • Додатково профіль має елегантні скоси в уже готовому вікні. Це формує його кінцевий привабливий зовнішній вигляд. Навіть бюджетний варіант профілю Rehau забезпечує неплохой захист від пилу, шуму і холоду завдяки двом контурам ущільнення.
  • SIB-Design. Профіль цього типу розрахований на суворі українські зими з вітром і морозом. Навіть за мозгов зовнішньої температури -40 і внутрішньої +20 градусів вікно витримує перепади і не покривається конденсатом Вам требуется надежная металлопластиковая арматура для технических цементных направлений? Тогда мы рады дать для вас самую лучшую композитная арматура Кропивницкий качеством коей вы будете весьма довольны и при этом секономите большие деньги на доставке.. Теплоізоляційні властивості готового склопакету відповідають цегляній кладці товщиною 80 см. Глибина профілю складає 70 мм.
  • Rehau Delight-Design. Профіль цього типу розрахований на регіони з недостатньою кількістю сонячних днів, оскільки його раму і коробку виробник скоротив на 10%. При цьому таке рішення не зашкодило кінцевим технічним чертам вікна. Готова продукція має 5 камер і глибину 70 мм. Рівень теплоізоляції профілю Rehau Delight-Design дорівнює товщині цегляної стіни 90 см.
  • Вrillant-Design. Цей профіль вже відносять до класу преміум. Річ у тім, що при майже однакових технічних свойствах, що й у Rehau Delight-Design (глибина 7-8 см, 5-6 камер, теплоізоляція дорівнює товщині 90-сантиметрової цегляної стіни), вікно можна виконати в відтінках під дерево Вам надо качественная полимерная арматура для технических цементных работ? В этом случае мы рады предложить вам самую качественную Стеклопластиковая арматура Хмельницкий превосходством данной продукции вы останетесь очень удовлетворены и еще секономите большие средства на доставке.. Поверхня профілю глянсова, гладка, елегантна. Найчастіше такі вікна Rehau в Києві застосовують при будівництві елітних будинків.
  • Rehau Geneo. Люксовий варіант продукції від німецького виробника. Відмітна риса профілю — зменшена на 40% кінцева вага. Такового показника вдалося досягти за рахунок заміни сталевого армування новим матеріалом, в складі якого є фіброволокно. Назва інноваційного винаходу — RAU-FIPRO.
  • Завдяки такому армуванню тепер є можливість робити пластикові вікна будь-якої форми. Профіль Rehau Geneo має глибину 86 мм, 6 камер, рівень теплоізоляції в межах 0,99, а також 3 контури ущільнювача. Завдяки останнім показникам рівень шумоізоляції готового вікна дорівнює 50 дБ.




Головні особливості вікон із профілю Rehau

Продукція від німецького виробника має ряд переваг, завдяки яким профіль користується попитом як у країнах СНД, так і в Європі.

  • Хороша герметичність готового вікна. Застосування одночасно декількох контурів ущільнювачів не залишають шансів холоду, пилу, волозі й шуму. Вони не можуть проникати в будинок ззовні.
  • Екологічність продукції. Виробник використовує тільки високоякісні сертифіковані матеріали. Багаторазові випробування продукції підтвердили повну безпеку профілю для людини.
  • Наявність протизламної системи у вікнах «Рехау». Готові склопакети і якісна фурнітура запобігають проникненню зловмисників у будинок через балконні двері або вікна.
  • Простота в догляді. За рахунок ідеальної гладкості профілю вікна миються без зусиль. А для більшого гігієнічного ефекту наноситься спеціальне покриття, що здатне відштовхувати забруднення і пил.
  • Гарантія від виробника. Вона становить 40 років! І це не голослівні заяви, а підтверджені випробуваннями факти. Бренд «Рехау» окремо тестує всі елементи фурнітури на кількість циклів закривання-відкривання і профіль на ударостійкість.
  • Естетичність. Вікна Rehau мають ідеально рівні параметри (фаски, гуляй, поглиблення тощо). При цьому замовник має можливість отримати продукцію в бажаному кольорі.

Недоліком вважається тільки вартість німецької продукції Вам нужно качественная полимерная арматура для больших бетонных покрытий? В этом случае мы хотим предложить вам самую достойную композитная арматура Луцк превосходством данной продукции вы останетесь очень довольны и еще секономите достойные финансы на доставке.. Але за умови хорошого теплозбереження вікон можна економити на комунальних платежах. Уже за рік-півтора витрати на придбання продукції «Рехау» повністю окуповуються.

 

Як вибрати вікна «Рехау»

Фахівці рекомендують при виборі німецького профілю для вікон керуватися наступними параметрами.

  • Країна-виробник. Справжні Rehau виготовляють у Польщі або в Німеччині.
  • Розташування квартири / будинку. Чим інтенсивніший рух на вулиці, тим товщим повинен бути склопакет. Для дуже жвавих зон краще брати вікно з рівнем шумоізоляції 40-50 дБ.
  • Кількість камер. Чим їх більше, тим тепліше буде вдома з такими вікнами.
  • Наявність енергозбереження. Вона є додатковим фактором, який допомагає економити бюджет.
  • Товщина армування профілю. Оптимальним є показник від 1,5 мм. Він може протистояти вітровим і статичним навантаженням. Менша товщина армування з часом призводить до деформації рами.
  • Безпека скла. Бажано, щоби при можливому пошкодженні скло не кришилося і не розліталося осколками в різні боки, а представляло собою купу безпечних закруглених частинок. Це стосується загартованого скла з маркуванням ESG.
  • Фурнітура. Очень надійною вважається німецька Winkhaus або Roto. Вона забезпечує гарний захист від злому.

До того ж бажано просити у продавця сертифікати якості з логотипом «Рехау» Quality. Це підтверджує оригінальність профілю.



Вікна Rehau відповідають усім зазначеним вище характеристикам.

Джерело: vikna.ua
Інформація розміщена на правах реклами

Просмотров: 179 | Добавил: agathaabet9p8 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar